Dočasný manažér pomôže vašej firme v krízovej situácii.

29. 8. 2016

Nahradiť pracovníkov na manažérskych pozíciách je veľmi zložité. Preto ak vám nejaký zamestnanec nečakane ochorel alebo ukončil zamestnanecký pomer, je náročné nájsť iného človeka, ktorý má toľko vedomostí a skúseností, aby ho dokázal nahradiť. Rovnako tak sa môže stať, že vaša firma nečakane získa nový projekt a budete potrebovať ďalších ľudí, aby sa tento projekt mohol úspešne realizovať.

 

Pomôže interim management

 

Ani v krízovej situácii sa však už nemusíte stresovať. Ideálnym riešením do nej je tzv. Interim management, vďaka ktorému si môžete zaistiť vhodných pracovníkov na voľné pracovné pozície a tieto pracovné pozície môžu dokonca vyžadovať nadštandardné znalosti a veľa skúseností v odbore. Taký dočasný manažér je skvelý v prípade, keď sa dozviete, že váš vlastný manažér počas budúceho mesiaca nepríde do práce, pretože si spôsobil vážny úraz, aj vtedy, keď vaša manažérka nečakane odchádza na predčasnú materskú dovolenku.

 

Dočasný manažér na malé i veľké projekty

 

Krízovú situáciu dokáže vyriešiť iba skúsený manažér a je jedno, či je vo vašej firme zamestnaný na dobu určitú, neurčitú alebo iba na krátkodobý čas, než si nájdete vlastných ľudí. U nás v TP GROUP SK toto dobre vieme a preto poskytujeme službu práve s názvom interim management, ktorá predstavuje viac ako obyčajné poradenstvo. Disponujeme tímom skúsených manažérov, ktorí vám sú ochotní pomôcť s vašimi projektami. Navyše sú aj veľmi časovo flexibilný a zamestnať ich budete môcť už v priebehu niekoľkých dní od zadania dopytu.

 

Na našom webe nájdete referencie z už realizovaných projektov, ktoré vám pomôžu pri rozhodovaní. Nenechajte si utiecť jedinečné obchodné príležitosti kvôli svojej nedôvere k novým metódam a postupom. Radšej vyskúšajte interim manažment a buďte potešení nadštandardne výbornými výsledkami.

Zpět na výpis

Working...